+31 20 2440 347 info@parkeagle.com

VAGN

adviseur voor verkeer, vervoer en infrastructuur
Zie website
HQ
Lucebertstraat 40,
5100 AD Dongen
Bedrijfsomschrijving

Over ons

VAGN is een verkeerskundig en verkeerstechnisch adviesbureau voor overheid, bedrijfsleven en particulier. Wij zijn actief op het gebied van verkeer, vervoer en infrastructuur. Het bureau is opgericht op 27 juni 2008 door Johan Vermeeren en bestaat dus bijna 10 jaar.

Uitgangspunt is dat VAGN door een andere partij gevraagd wordt een advies te geven, een plan te maken of een ontwerp op te stellen. Onze medewerkers signaleren echter zelf ook dingen. Dit kan gebeurd bij onze reizen door het land of door nieuwsberichten. In dat geval geeft VAGN ook ongevraagde adviezen of stelt kritische vragen.

VAGN kan door haar jarenlange ervaringen in het verkeersvak met recht een gedegen adviesbureau genoemd worden. De werkterreinen van VAGN zijn zeer uiteenlopend (zie ook het tabblad “Producten en diensten” daarvoor), maar kent een zwaartepunt op het gebied van verkeerskundig wegontwerp en verkeersveiligheid.

Service & producten

Onze diensten zijn – uiteraard – altijd verkeersgerelateerd.

Daarbij maken wij een onderscheid naar verkeerskundige en verkeerstechnische advisering.Het maken en toetsen van verkeerstechnische (en soms ook landschappelijke of stedenbouwkundige) ontwerpen. Daarvoor onderhouden wij nauwe contacten met diverse (niet-)verkeersspecialisten. Voorbeelden hiervan zijn: stedenbouwkundigen en landschapsarchitecten.

De producten die wij afleveren zijn volledig afgestemd op de specifieke uitvraag van onze opdrachtgever. Ontwerpen zijn desgewenst voorzien van een bebordingsplan of bewegwijzeringsvoorstel. De juridische adviezen (o.a. RVV 1990, Wegenverkeerswet) kunnen met jurisprudentie worden onderbouwd. En door de samenwerking met specialisten op het gebied van verkeersmanagement, stedenbouw, landschapsarchitectuur en grafische vormgeving kunnen wij een breed spectrum van diensten aanbieden.

Wij zijn in gebleken om onze opdrachtgevers op tal van werkvelden van dienst te zijn. Dit komt door de jarenlange ervaring van onze adviseurs binnen het vakgebied zijn. Of het nu gaat om kleine of grotere projecten, van globale planvorming tot detaillering. Met vrijwel alle verkeersgerelateerde vraagstukken kunt u bij ons terecht! Onze specialisatie ligt echter met name op het vakgebied van ontwerp, in zowel sturende/richtingbepalende, ontwerpende als toetsende zin.

Contact
Email: info@vagn.nl

Telefoonnummer: 06 – 11010230