+31 20 2440 347 info@parkeagle.com

Trajan

Verkeerstellingen en adviesbureau
Zie website
Bedrijfsomschrijving

Verkeerskundig onderzoeksbureau Trajan

 

Steden zijn in beweging, en haar inzittenden ook. Door die constante dynamiek worden steden groter en drukker. Dit drukt op de leefbaarheid, vitaliteit en bereikbaarheid van stedelijke gebieden. De ruimte, tijd en het gedrag van stedelijke gebruikers staan steeds vaker recht tegen over elkaar. Het ontstaan van complexe mobiliteitsvraagstukken is dan onvermijdelijk. Maar juist die complexe kwesties overzichtelijk in kaart brengen fascineert ons, zodat iedereen zich uiteindelijk zo comfortabel en veilig mogelijk door de stad kan bewegen.

 

Benieuwd naar verkeersonderzoek en verkeerstellingen met sensoren?  klik hier

Service & producten

Verkeerstellingen

In de meest ideale situatie beweegt iedereen zich zonder hinder van A naar B. Dit is helaas in veel situaties niet het geval. Weggen slibben vol en het toenemende verkeer zorgt voor overlast. Hiervoor moeten oplossingen worden bedacht. Gebaseerd op de juiste informatie.

Met goed opgezette verkeerstellingen verzamelen we die informatie. Zo bieden we inzicht in verkeers-intensiteiten en –verdelingen en geven je een goed beeld van de huidige situatie. Voor elke vraag beschikken we over de juist onderzoeksmethoden. We zijn betrokken bij het gehele proces. Van het uitwerken van de vraag, het verzamelen van de gegevens tot het analyseren van de data. En met de uitkomsten van het onderzoek, overzichtelijk gerapporteerd met bruikbare tabellen en heldere kaarten, kun je direct aan de slag.

 

In het kort
  • Snel overzicht van aantallen en intensiteiten
  • Diverse registratiemogelijkheden: waarnemers (1 tot 50 man), telslangen of cameraregistratie
  • Diverse presentatiemogelijkheden: van tabellen tot rapportage of online tools
HQ
WG-Plein 516
1054 SJ Amsterdam
Contact
Email: info@trajan.nl

Telefoonnummer: +31 20 670 79 35

Benieuwd naar verkeersonderzoek en verkeerstellingen met sensoren?