+31 20 2440 347 info@parkeagle.com

Together

Advies- & onderzoeksbureau voor parkeren en mobiliteit
Zie website
HQ
Ooievaar 13,
4533 EA Terneuzen
Bedrijfsomschrijving

Over ons

TOGETHER is een adviesbureau dat gemeenten, exploitanten, projectontwikkelaars, ziekenhuizen, ondernemersverenigingen, ondernemers en andere partijen adviseert. Verder,  ondersteunt together bij allerlei parkeer- en mobiliteitsvraagstukken. Centraal hierbij staat het goed in kaart brengen van de situatie en de betrokkenen. Door middel van effectief en efficiënt onderzoek. Het bij elkaar brengen van verschillende soorten data en het analyseren hiervan. Alleen op deze manier kunnen de pijnpunten inzichtelijk gemaakt worden.

Wat TOGETHER zo bijzonder maakt is dat het de klant centraal stelt. Daardoor ppdrachtgevers helpt hun klanten (beter) te leren kennen en begrijpen (creëren consumentenprofielen). Zo kunnen zij inspelen en anticiperen op de wensen en behoeften van hun klanten. Betreft hun producten en diensten maar ook ten aanzien van parkeren en mobiliteit.

De kracht van TOGETHER is om middels een gedegen probleemanalyse SAMEN met de opdrachtgever te zoeken naar de meest optimale oplossingen voor de geïdentificeerde problemen. Vervolgens deze uitwerken in een passend (beleids)advies. Na invoering van het (beleids)advies raad TOGETHER de opdrachtgever aan om te (blijven) monitoren of het (beleids)advies het gewenste resultaat oplevert of dat bijsturing noodzakelijk is. Kortom zoek je een PARTNER die je helpt om inzicht te krijgen en oplossingen te vinden voor vraagstukken op het gebied van parkeren en mobiliteit.

Service & producten

Diensten

TOGETHER is geboren uit de droom om onderzoek en (beleids)advisering hand in hand te laten gaan. Het één kan immers niet zonder het ander. Voordat samen met de opdrachtgever gezocht kan worden naar de meest optimale oplossing voor het vraagstuk, is het van cruciaal belang goed inzicht te hebben in de situatie en de betrokkenen. Wie zijn de betrokkenen, hoe maken ze keuzes, maar vooral ook waarom maken ze deze keuzes? Door het bij elkaar brengen en analyseren van diverse data, worden naast de standaard resultaten additionele inzichten gegenereerd, die helpen bij het tot stand komen van op maat gesneden oplossingen voor parkeer- & mobiliteitsvraagstukken.

Advisering

parkeer- en mobiliteitonderzoek

Data & gedrag

Contact
Email: d.severens@together-i.nl

Telefoonnummer: +31 (0)6 100 85 259