+31 20 2440 347 info@parkeagle.com

Syndesmo

Adviesbureau mobiliteitsbeleid
Zie website
HQ
Stadsplateau 5,
3521 AZ Utrecht
Bedrijfsomschrijving

Over ons

We brengen bedrijven in beweging op het gebied van mobiliteitsbeleidwagenparkparkeerbeleid en reiskostenregeligen. Dit doen we, omdat mobiliteit grote impact heeft op de werknemers, de werkgever en op onze omgeving.

Door anders naar mobiliteit te kijken willen we reisgedrag veranderen en winst  behalen. Winst voor bedrijven doordat het beleid bijdraagt aan de ambities en de efficiëntie vergroot. Winst in tijd voor werknemers door minder reistijd, meer beweging en minder stress. En winst voor de omgeving door een lagere milieu-impact. Dit vereist een samenhangende set aan maatregelen op gebied van regelingen, voorzieningen en gedrag.

Dit doen we door een bewezen en betrouwbaar proces dat daadwerkelijk leidt tot ander reisgedrag. Samen met u geven we met ons mobiliteitsadvies vorm aan mobiliteit binnen uw organisatie, van het eerste idee tot aan de implementatie/evaluatie. Met een team van experts op het gebied van mobiliteit en gedrag.

Service & producten

Mobiliteitsbeleid

Hoe blijf je als werkgever aantrekkelijk? Vrijheid van mobiliteitskeuze wordt steeds belangrijker in het arbeidsvoorwaardenbeleid. Hoe speel je in op de wensen van (potentiële) medewerkers naar meer flexibiliteit en duurzaamheid bij hun mobiliteitskeuze? Bied je nog steeds standaard een leaseauto? Hoe zorg je ervoor dat het beleid eerlijk is, in de pas loopt met de bedrijfsdoelstellingen, én fiscaal en juridisch blijft kloppen? Wellicht wil je wel veranderen, maar weet je niet hoe. Daarnaast leveren veranderingen vaak onrust of weerstand op en die wil je natuurlijk vermijden. Kortom, je wilt een nieuw mobiliteitsbeleid realiseren dat eerlijk is en recht doet aan de verschillende medewerkers, je weet alleen niet waar te beginnen en hoe je de handen intern op elkaar kunt krijgen.

Optimalisatie wagenpark

Hoe ga je om met de roep van medewerkers om meer flexibiliteit in hun keuze van vervoer? Hoe stel je de medewerker echt centraal, waardoor je je aantrekkelijkheid als werkgever vergroot? Welke consequenties hebben zwevende leaserijders en lifeplanning op de samenstelling van het wagenpark? Hoe speel je als werkgever nu al in op duurzaam elektrisch vervoer of toekomstige innovaties in het wagenpark? Kortom: hoe optimaliseer je je wagenpark?

Hoe kun je je geleasede of eigen wagenpark gebruiken als instrument om de CO2-uitstoot van het bedrijf te verminderen? Welke alternatieven bestaan er voor de traditionele, vaste leasecontracten? Hoe beheers je structureel de kosten én risico’s van het wagenpark? Kortom, je wilt een nieuw wagenparkmanagement realiseren dat eerlijk is en recht doet aan de verschillende gebruikers, je weet alleen niet waar te beginnen en hoe je de handen intern op elkaar kunt krijgen.

Advies parkeerbeleid

Ervaar je een structureel of tijdelijk tekort aan parkeerplaatsen of verwacht je dat in de nabije toekomst? Heb je de parkeerkosten de laatste jaren sterk zien stijgen en wil je daaraan een halt toeroepen? Of zorgt de toename van elektrische auto’s tot een dagelijkse strijd om de schaarse laadpalen? Wellicht leidt de huidige parkeersituatie tot frustratie bij medewerkers, klanten en bezoekers. Hoe zorg je dat vraag en aanbod weer met elkaar in balans komen, of hoe kun je zonder onvrede de kosten verlagen? Kortom, je wilt een nieuwe parkeerbeleid realiseren dat eerlijk is en recht doet aan de verschillende gebruikers, je weet alleen niet waar te beginnen en hoe je de handen intern op elkaar kunt krijgen. Wij staan voor je klaar met ons ‘Advies Parkeerbeleid’.

Detachering

Zoekt u een ervaren mobiliteitsexpert die u helpt om je mobiliteitsambities te vertalen naar concrete acties? Schakel dan de hulp in van een van onze implementatiemanagers of ondersteuners. U wilt bijvoorbeeld verhuizen naar een nieuwe locatie die vraagt om een totaal ander mobiliteitsbeleid of u wilt de doelstellingen op klimaat en CO2-reductie concretiseren naar beleid. Onze begeleiding kan uiteenlopen van het verzorgen van het programmamanagement tot heel specifiek de aanbesteding van bijv. de mobiliteitskaart of het wagenpark. Als we het programmamanagement verzorgen sturen we een multidisciplinair team vanuit uw organisatie aan, mogelijk aangevuld met specialistische kennis vanuit u.

Een andere vorm van ondersteuning is die van hands on ondersteuner. Onze medioren beschikken over veel know-how en praktrische kennis om u te ondersteunen bij het realiseren van maatregelen

Contact
Email: info@syndesmo.nl

Telefoonnummer: +31 (0)30 25 23 929