+31 20 2440 347 info@parkeagle.com

Nationwide Data Collection

Verkeerstellingen en adviesbureau
Zie website
Bedrijfsomschrijving

Verkeerskundig onderzoeksbureau Nationwide Data Collection

NDC Nederland verzamelt, analyseert en presenteert verkeersgegevens. Opdrachtgevers kunnen bij NDC Nederland terecht voor vragen over alle denkbare verkeerskundige onderzoeken, zoals parkeren (hoeveel auto’s parkeren in ons centrum, worden parkeerplaatsen bezet door bewoners, winkelbezoekers of werknemers?), openbaar vervoer (het monitoren van prestaties van vervoerders in bus, trein, tram of metro), verkeerstellingen, videowaarneming en kentekenregistraties (zowel voor gedragsdoeleinden als voor het bepalen van doorgaand verkeer en sluipverkeer). Ook voor onderzoeken over fietsers en voetgangers kunnen opdrachtgevers terecht bij NDC Nederland. NDC Nederland maakt bij de uitvoering van de verkeerskundige onderzoeken gebruik van de modernste technieken.

 

Benieuwd naar verkeersonderzoek en verkeerstellingen met sensoren?  klik hier

Service & producten

Verkeerstellingen

De basis van verkeersonderzoek is het tellen van auto’s. We doen dat op verschillende manieren. Van oudsher met slangen over de weg, maar ook met andere apparatuur zoals camera, radar of laser.

Als het classificeren van voertuigcategorieën met slangen technisch te complex wordt, zetten we waarnemers in (uit ons eigen bestand van tijdelijke krachten) of registreren we met videocamera. We kiezen altijd (in overleg met onze opdrachtgevers) voor de meest effectieve techniek. Voor het mechanisch tellen maken we gebruik van een grote hoeveelheid eigen apparatuur zodat wij ook de uitvoering van een groot telprogramma voor onze rekening kunnen nemen.

HQ
Herfordstraat 16
7418 EX DEVENTER
Contact

Benieuwd naar verkeersonderzoek en verkeerstellingen met sensoren?