+31 20 2440 347 info@parkeagle.com

Ko Hartog Verkeerstechniek b.v.

Verkeerstellingen en adviesbureau
Zie website
Bedrijfsomschrijving

Verkeerskundig onderzoeksbureau Ko Hartog 

Ko Hartog Verkeerstechniek B.V. houdt zich al vele jaren (sinds 1928) bezig met ontwikkeling, productie en verkoop van verkeerssystemen. Wij zijn een technisch vernieuwend bedrijf op het gebied van verkeer en mobiliteit. Met onze verkeerssystemen zorgen wij dat er een goede en veilige doorstroming van het dagelijks verkeer plaatsvindt. Veiligheid en betrouwbaarheid staat altijd centraal als fabrikant van verkeersregelinstallaties, verkeerslantaarns, signalering- en registratiesystemen.

Ons bedrijf werkt voornamelijk voor de Nederlandse wegbeheerders gemeenten, provincies en Rijkswaterstaat en is volledig ISO 9001 en VCA** gecertificeerd. Op het gebied van service aan de systemen gaan wij ver. Serviceverlening staat centraal in onze organisatie. Natuurlijk is onze storingsdienst bij eventuele problemen
7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar voor u. Ko Hartog Verkeerstechniek B.V. is lid van Astrin, branchevereniging voor de verkeersindustrie en neemt deel aan verschillende werkgroepen hiervan.

 

 Benieuwd naar verkeersonderzoek en verkeerstellingen met sensoren?  klik hier

Service & producten

Verkeerstellingen

Om een goed beeld te krijgen van het verkeer op bepaalde plekken, zoals het inzichtelijk krijgen wat voor voertuigen passeren en wat de snelheid is van deze voertuigen, heeft Ko Hartog Verkeerstechniek BV verkeersdetectie systemen die dit kunnen detecteren, controleren en registreren. Met deze informatie kunnen verkeerssituaties beoordeeld worden en kunnen er stappen worden ondernomen om deze te verbeteren.

Verkeersteller
Het tellen van het verkeer is nuttig om bijvoorbeeld een beeld voor herinrichting van een weg of een totaalindruk van het verkeer in een bepaald gebied te krijgen. De systemen van Ko Hartog Verkeerstechniek BV zijn nauwkeurig en betrouwbaar.

De informatie die wordt verkregen is:
–    het aantal voertuigen per rijrichting
–    de gemiddelde snelheid van het voertuig
–    de soorten voertuigen

Voertuigen zijn in 6 categorieën verdeeld:
–    motorfietsen
–    lichte voertuigen
–    ongelede vrachtauto’s
–    gelede vrachtauto’s
–    autobussen
–    overig verkeer

HQ
Marconistraat 35
1704 RH Heerhugowaard
Contact
Email: welkom@kohartog.nl

Telefoonnummer: 072-5350540

Benieuwd naar verkeersonderzoek en verkeerstellingen met sensoren?