+31 20 2440 347 info@parkeagle.com

KATT

Verkeerskundig Adviesbureau
Zie website
HQ
Eikepage 31,
4814 TM Breda
Bedrijfsomschrijving
Onderneming

KATT verkeersadvisering is opgericht in 2015. Het is een freelance onderneming gerund door Felix Kools. Het bedrijf is ontstaan uit liefde en passie voor de openbare ruimte en gespecialiseerd in verkeers- en vervoersvraagstukken.

Adviseur

Felix Kools is een verkeerskundig ingenieur en woonachtig in Breda. Felix heeft ruim 15 jaar werkervaring binnen het werkveld openbare ruimte. Door jaren voor detachering bureaus gewerkt te hebben heeft hij veel ervaring opgedaan bij verschillende organisaties. Felix is begonnen als verkeerskundig ontwerper en heeft zich verder ontwikkeld tot allround verkeerskundige, beleidsmedewerker en projectleider.

Diensten

U kunt bij KATT verkeersadvisering terecht voor algemeen verkeerskundig advies, onderzoek, ontwerp, beleid en projectleiding. KATT verkeersadvisering kan uw organisatie ook ondersteunen op project en detachering basis.

Service & producten

Expertises en diensten

Verkeerskunde is een breed vakgebied en bestaat uit diverse (deel)disciplines. KATT verkeersadvisering richt zich voornamelijk op verkeerskundige taken die in de regel bij gemeentelijke organisaties worden uitgevoerd. Hierbij moet u denken aan het schrijven van verkeerskundig beleid, vraagstukken over bereikbaarheid en verkeersveiligheid, het in goede banen leiden van verkeerskundige projecten, input geven in ruimtelijke projecten, bestemmingsplannen, milieu vraagstukken, zorgen dat de openbare ruimte toegankelijk is voor mensen met een beperking, het uitvoeren en analyseren van diverse onderzoeken, bepalen en eventueel nemen van verkeersbesluiten, klantvragen en verkeerskundig ontwerpen. In de bovenstaande submenu’s leest u meer over de expertises en diensten die KATT verkeersadvisering voor u kan leveren.

Contact
Email: fkools@katt-verkeersadvisering.nl

Telefoonnummer: 06-11466444