+31 20 2440 347 info@parkeagle.com

Installatie Groep Spijkenisse

Verkeerstellingen en adviesbureau
Zie website
Bedrijfsomschrijving

Verkeerskundig onderzoeksbureau Installatie Groep Spijkenisse

IGS is een MKB bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het uitvoeren van Verkeerstellingen en Infratechniek. IGS is marktleider in Nederland als het gaat om het uitvoeren van Verkeerstellingen. Met meer dan 100 verkeerstellers in ons assortiment zijn wij uitgerust om iedere aanvraag voor verkeerstellingen te realiseren.

In de Infratechniek hebben wij ons gericht op onderhoud, renovatie en nieuwbouw van tunnels.

IGS is een flexibel bedrijf met een no nonsens mentaliteit. Uw probleem is onze uitdaging! Wij staan 24/7 voor u klaar met onze technici. Al onze monteurs hebben jaren lange ervaring, een gedegen opleiding en het modernste gereedschap tot hun beschikking. Ons DNA is kwaliteit, snelheid en flexibel zijn.

IGS is in het bezit van VCA, ISO 9001 en Co2 footprint. Wij hebben MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) hoog in het vaandel staan.

 

 Benieuwd naar verkeersonderzoek en verkeerstellingen met sensoren?  klik hier

Service & producten

Verkeerstellingen

In een ideale wereld beweegt iedereen zich zon­der hinder van A naar B. Helaas blijkt dit in in de praktijk niet altijd mogelijk. Factoren zoals de toenemende verkeersintensiteit zorgen niet alleen voor overlast, maar brengen ook extra kosten en belasting van het milieu met zich mee. Het vinden van oplossingen voor deze problemen begint met het verzamelen van de juiste informatie.

Installatie Groep Spijkenisse levert verkeerstellers en verricht verkeerstellingen door de gehele Benelux. Hiervoor gebruiken we de meest geavanceerde appa­ratuur van gerenommeerde leveranciers.
Deze apparatuur slaat iedere passage op waardoor het mogelijk is om achteraf iedere gewenste rapportage te maken.

HQ
Deventerseweg 5
2994 LE Barendrecht
Contact
Email: dennis@igspijkenisse.nl 

Telefoonnummer: 06-51522397

Benieuwd naar verkeersonderzoek en verkeerstellingen met sensoren?