+31 20 2440 347 info@parkeagle.com

HIG

Verkeerstellingen en adviesbureau
Zie website
Bedrijfsomschrijving

Verkeerskundig onderzoeksbureau HIG

HIG is een MKB bedrijf met alle kenmerken van dien. Een platte organisatie, overzichtelijk, korte lijnen en het besef van een collectief belang. Van betekenis zijn voor de klant staat bij de HIG voorop. Met een continue streven de verwachtingen van onze klanten te evenaren, of liever te overtreffen.

Ons DNA is kwaliteit, snelheid, flexibel zijn. Dit is wie we zijn en waar we voor staan. Wij maken het graag voor u waar.

 

Benieuwd naar verkeersonderzoek en verkeerstellingen met sensoren?  klik hier

Service & producten

Verkeerstellingen

Hoeveel verkeer rijdt er tijdens de spits? Hoe is de verdeling van vrachtwagens ten opzichte van het personenverkeer in het kader van milieuwetgeving, geluidshinder of CO2 uitstoot? Met welke snelheid wordt er gereden en op welke momenten kan er het beste worden gehandhaafd? Is de hoeveelheid verkeer geschikt voor het huidige type weg? Wat is het aandeel fietsers ten opzichte van het overige verkeer?

Deze vragen worden dagelijks aan ons gesteld. Door de inzet van verkeerstellers kunnen wij het verkeer registreren voor u.

Bij HIG hebben wij veel kennis en ervaring met dit soort systemen. We kunnen u dus niet alleen voorzien van verkeerstellers maar ook adviseren over welke toepassing het meest geschikt is voor uw specfieke vraagstuk.

Voor elke situatie een passend systeem

Voor elke situatie beschikken wij over een passend systeem en detectietechniek. Wij adviseren u hier graag over.

Ook wanneer het gaat om verkeerstellers hebben service en kwaliteit bij ons de hoogste prioriteit. Zo zorgen we ervoor dat de nauwkeurigheid van onze verkeerstelsystemen altijdvooraf uitgebreid getest en gevalideerd is. Over de resultaten van deze metingen zijn we daarom ook transparant. Bovendien maakt u bij ons niet alleen gebruik van onze producten, maar ook van onze service. Onze servicedesk is daarom altijd bereikbaar voor uw vragen.

 

Contact
Email: info@hig.nl

Telefoonnummer:
Bodegraven: +31 (0) 88 622 74 44

Heerhugowaard: +31 (0) 88 622 74 44

Benieuwd naar verkeersonderzoek en verkeerstellingen met sensoren?