+31 20 2440 347 info@parkeagle.com

BonoTraffics BV

Verkeerskundig Adviesbureau
Zie website
HQ
IJsselkade 60,
8261 AH Kampen
Bedrijfsomschrijving
BonoTraffics werkt continue aan nieuwe innovatieve producten. Bekijk onze site en laat u verrassen door onze producten en uitgevoerde projecten. Wij lichten onze producten ook graag in een vrijblijvend gesprek aan u toe.

Doordat wij vaak op locatie adviseren, hebben wij zeer veel ervaring met de dagelijkse praktijk, met wensen van de burger en met aspecten van uw organisatie en de politiek.

BonoTraffics werkt conform de eisen en systematiek van ISO 9001. Dit betekent dat wij werken volgens een vastgestelde kwaliteitsstandaard en voortdurend werken aan verbetering van onze diensten en producten, met als doel een tevreden klant.

Service & producten
De werkvelden van BonoTraffics bv kenmerken zich door de grote mate van diversiteit en bestrijken daarmee het verkeerskundige speelveld van strategisch beleidsadvies tot praktische uitvoeringsvraagstukken en van verkeersonderzoek tot realistische verkeerssimulaties.

De afgelopen jaren heeft BonoTraffics zich naast het detacheren van medewerkers bij diverse opdrachtgevers ook gespecialiseerd in het ontwerpen en inpassen van verkeersopgaven. Met onze verkeersspecialisten werken wij continue aan nieuwe en innovatieve producten. Zo kunnen wij door middel van verkeerssimulaties voor u in beeld brengen wat de gevolgen van een oplossingsrichting zijn op de verkeersstromen binnen het betreffende gebied.

Tot slot worden wij in toenemende mate gevraagd om de gevolgen van een herinrichting van een straat tastbaar te maken door middel van een fotovisualisatie. Deze fotovisualisaties geven niet alleen een goed beeld van de toekomstige beleving van een weg, of kruispunt, maar dragen ook bij aan het vergroten van het draagvlak bij belanghebbenden.

 

Contact
Email: info@bonotraffics.nl

Telefoonnummer: (038) 33 71 720