+31 20 2440 347 info@parkeagle.com

Actime

Verkeerstellingen en adviesbureau
Zie website
Bedrijfsomschrijving

Verkeerskundig onderzoeksbureau Actime

Wij zijn een verkeerstechnisch bureau dat actief is op het gebied van verkeerssystemen zoals verkeersmonitoring en verkeerstellingen voor gemeenten, provincies en overheden met behulp van radarapparatuur, LED snelheidsdisplays en fiets- en bezoekerstelcamera’s.

Actime biedt naast de verkoop en verhuur van producten, ook een verkeerstelservice.

 

Benieuwd naar verkeersonderzoek en verkeerstellingen met sensoren?  klik hier

Service & producten

Verkeerstellingen

Gemeentes en steden willen inzicht hebben in verkeersstromen binnen hun gemeenten. Zeker als bewoners klachten hebben over te veel verkeer in hun wijk of wanneer de snelheid als te hoog wordt ervaren. Om hier het gewenste inzicht in te verkrijgen moeten deze verkeersstromen worden geanalyseerd.

De Actime verkeerstellers geven gemeenten het gewenste inzicht. De verkeersteller telt niet alleen, maar meet tevens snelheid en lengte. Voertuigen worden bovendien in categorieën verdeeld en rijrichting, datum en tijd worden vastgelegd. Op basis van deze verkeersgegevens kan een verkeersdeskundige vervolgens de juiste maatregelen nemen om een zo efficiënt en veilig mogelijk gebruik van een weg te realiseren.
 

Telslangen overbodig!

Wij werken met de modernste radarapparatuur. Geen lussen of slangen in of op de weg. Veiligheid en betrouwbaarheid zijn verzekerd.

U hoeft niet te investeren in telapparatuur, opleiding en onderhoud. Het monteren van hinderlijke en rumoerige slangen op de weg behoort tot het verleden en de verwerking van de gegevens wordt verzorgd door Actime. De rapportage wordt op een beveiligd gedeelte van de website geplaatst en middels een gebruikersnaam en wachtwoord krijgt u toegang tot uw gegevens.

Wij hanteren een vaste prijs per locatie. U kunt hierbij zelf aangeven welke contractvorm u wenst. De tellers van Actime zijn te koop of te huur inclusief onze telservices.

Wavetec radarteller

De verkeerstellingen kunnen worden uitgevoerd met de Wavetec radarteller of de Wavetronix Smart Sensoren. Door zijn formaat is de Wavetec radarteller flexibel inzetbaar en genereert deze teller zeer betrouwbare data die achteraf met onze eigen ontwikkelde software omgezet wordt in duidelijke leesbare rapportages en grafieken.

De radar gestuurde teller legt de gegevens op een SD kaart vast. Met het bijgeleverde programma is de data vervolgens op een simpele manier uit te lezen. De verkeersteller kan eenvoudig worden ingesteld en is veilig in gebruik. Dit alles maakt de Actime verkeersteller tot een uiterst betrouwbaar en gebruikersvriendelijk instrument om verkeersbewegingen te meten en te interpreteren. Kortom, dé onderbouwing voor investeringen op verkeerstechnisch gebied.

HQ

De Buijtencamp 7a
5761 CL Bakel

Contact
Email: info@actime.nl

Telefoonnummer:  085 – 0471 497

Benieuwd naar verkeersonderzoek en verkeerstellingen met sensoren?